Яна Овчарова и Алфредо Торес - Мucho горещо

Оценете
(0 гласа)

Поп певицата Яна Овчарова и латино танцьорът Алфредо Торес заформиха луда латино фиеста по време на промоцията на клипа към съвместното си парче „Мucho горещо“.

В него и двамата влизат в нови роли - певицата става танцьорка, а Алфредо - рапър. На представянето на лентата Яна показа, че вече отлично е овладяла латино стъпките, които Алфредо й преподава в своята зала.

С огненото си изпълнение двамата успяха да качат на дансинга на клуба гостите на събитието, сред които присъстваха много журналисти, банкери, приятели и колеги на Яна.

Не е тайна, че тя работи като банкер, което ѝ дава възможност да финансира музикалните си проекти. Изпълнителите получиха много букети и сувенири от гостите на партито, а след това разгорещиха страстите, като изпълниха на живо не само новата им колаборация, но и свои солови парчета.

„Мucho горещо“ е поредната авторска песен на Яна като аранжиментът е дело на Светлин Къслев, а мастерингът на Росен Стоев. Синеоката певица благодари специално и на режисьора на стилното видео - Тосен Рамар, който е кадър на НАФИЗ.

Яна и Алфредо се надяват, че клипът ще зареди с красиви летни емоции почитателите на българска поп музика и загатнаха, че им предстоят още изненадващи проекти.