Svetlana & Riffrain - Щом до мен си ти сега

Оценете
(0 гласа)

„Щом до мен си ти сега“ - новото парче на Svetlana & Riffrain, е първата официално публикувана балада на триото Светлана Трифонова - вокали, Илко Шивачев и Илиян Димитров – китари.

Написана от Илиян Димитров и Алекс Петракиев (дългогодишен приятел на музикантите), песента е определена от групата като „една от най-яките песни за есенно-зимния сезон, пускани в България в последните години“.

„Много ни липсват напоследък песните за пред камина, на чаша вино, с любимия човек, особено около Коледно-Новогодишните празници“ – споделя Светлана, вокалистката на групата.

И наистина, когато човек се заслуша в нежната китара на куплетите и вълшебния глас на Светлана, спокойно може да се пренесе в онези ценни мигове на домашен уют, с любимите хора, на които най-често се наслаждаваме по празниците. Парчето е аранжирано отново от Юлиян Янев, с когато триото работи усилено по записването на първия си студиен албум с българска и английска музика.

Песента и видеоклипът към „Щом до мен си ти сега“ бяха представени на 11 ноември 2017-а в София, където групата представи всичките си издадени парчета до момента, в unplugged версия, включително и новата песен.

Снежното видео на баладата бе направено отново от режисьора Добромир Цольов, който работи и по първия клип на групата – „Най-хубавото нещо“, с отличната работа на Петър Петров – оператор, София Стефанова – монтаж.

Актьорите, които изпълняват ролите на влюбената двойка са талантливите Надежда Христова и Теодор Чеберов. Самото видео е снимано близо на Витоша, в снежните преспи, а групата споделя, че за екипът условията на студ и замръзване са били изключително тежки. Снимачният процес е бил придружен и от много забавни моменти, включително затъването на испански туристи с рент-а-кар точно на снимачната площадка в края на единия снимачен ден.