Deep Zone с проект IBIZA Sound Machine - Say My Name

Оценете
(0 гласа)

Deep Zone Project само преди дни обявиха, че в състава им вече има нова вокалистка - Ева Мария.  Тя е позната на публиката от участието си в два сезона на X Factor. Пее от малка, изявява се с различни формации в България и чужбина.

Междувременно стартира и чисто новият проект на групата -  IBIZA Sound Machine. Чрез него те ще издават интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични парчета от Ибиза.

Първото официално видео на IBIZA Sound Machine е със зглавие „Say My Name“.  Заснето е в Ибиза, в рамките на 4 дни. Лентата показва уникални гледки и една необичайна история с неочакван край. Ева Мария бременна от … скейтборд, който всъщност представлява нейното гадже. Режисьор на видеото е Bashmotion.

Песента ще се разпространи в цял свят по различни музикални радиостанции и телевизии и ще бъде излъчена още от над 100 канала в Youtube.

Deep Zone Project ще представят и първата си нова песен в този формат, която ще е съвместен проект с един от най-популярните БГ рапъри.  Засега музикантите не издават името на сценичния си партньор.