Елена Брусарска си партнира с Азис в "Горчиво“

Оценете
(0 гласа)

Елена Брусарска – Горчиво, това е новият проект на бившата вокалистка на Ice Cream. Любопитното е, че главната роля в клипа е поверена на Азис, като той се включва в любовен романс с певицата.

„За мен, след “Захир”, това е най-стойностната ми и смислена продукция, зад която заставам гордо с името си и наричам Стойностна!

Надявам се, че ще харесате, оцените и очаквате!“ – споделя изпълнителката.

По повод на избора си на сценичен партньор в лентата Брусарска е категорична: „Влюбена съм в Азис и отношението му към живота! Поканих го, защото той е истински професионалист в това, което създава и са много малко хора в този бранш, които биха се отнесли с такова уважение и респект към труда на другите. Не харесвам стиловото разделение, което се появи в музикалния бизнес. Считам, че зад всяка музика стои труд, талант и си има публика. Ако трябва да кажа за някой, че си разбира от работата и прави всичко с душа и сърце, то освен Васко, ще са много малко хората, които бих могла да изредя. Аз и той споделяме една и съща теза за разделението, затова сме заедно в това видео. И съм щастлива, че дръзнах да го поканя и той да приеме“.

Музика – Светлин Къслев
Аранжимент – Светлин Къслев
Текст – Елена Брусарска & TheMill
Китара – Кирил Георгиев
Микс и Мастър – Росен Стоев

Режисьор и монтаж – Валентин Иванов – sValio
Грим – Вилиана Димитрова
Коса – Кристиан Кирилов