Марина Кискинова - Добре че беше ти

Оценете
(0 гласа)

Марина Кискинова - Добре че беше ти, това е новият проект на изпълнителката.

"Моята нова песен “Добре че беше ти”. Различна е от всичко, което съм правила до сега. Спомням си как писахме текста, докато пътувахме по време на снимките в Италия с Iskrata. Благодаря ти, че ми показа, колко по-ценно би било да напишем текст за силата, която идва с болката. А не за самата болка. Получи се текст, който едва записах. Защото е истински. На всяка фраза ми се насълзяваха очите. Снимките на видеото също бяха предизвикателство за мен. Както и за целия екип. Минахме през огън и лед. Седем горящи врати, една замръзнала стая, ръба на скала с пропаст от 400м, и най-странното море, което съм виждала. Благодаря на Добромир Николов, който засне видеото. Благодаря на Мартин Георгиев за всеотдайността и безусловната подкрепа. Благодаря на брат ми - Димитър Халачев, който направи всеотдайно всичко за да ни помогне и този проект да бъде възможен. Благодаря на Любомир Балабанов за цветните корекции и за това, че ми напомни, че има смисъл.
Благодаря на Георги Касабов - NDOE, че направи визията толкова красива.
Благодаря на Лилия Ленгарова - знам, че винаги мога да разчитам на теб. На Йоана Иванова & Monte Music Ltd. за огромната подкрепа и професионализъм.
Благодаря на Music Author!
Най-вече благодаря на Veselin Tzenov - за музиката. За това, че вярваш в мен, когато аз самата не вярвам - и за безусловната подкрепа.
А на първо място - благодаря на семейството ми!
Най-невероятното семейство" - написа изпълнителката в социалната мрежа.