Понеделник, 06 Юли 2015 22:47

Дует Мания пускат летен хит - ремикс на "Не искам, не мога"


Продуктивни и силно мотивирани от началото на летния сезон, сестрите Даниела и Юлия от дует "Мания" заснеха клип към ремикса на хитовата песен "Не искам, не мога".

Песента е от албума "Не е истина" от 1999 година, по музика на Мария Нейкова, текст на Александър Петров. Ремиксът е дело на DJ Diass, а клипът е заснет в красива и живописна местност над район "Панчарево" в София. Специално за снимките бе докаран най-атрактивният автомобил, модел Кайпан от 1961 година /Чехия/, който през месец април участва на Ретро Парада в град Русе.

"Не искам, не мога" е песен, написана специално за нас, от великата и незабравима Мария Нейкова. Освен че музиката е много красива и лесно запомняща се, текстът е силно въздействащ. Разказва историята на една голяма любов, която остава на една ръка разстояние... Щастливи сме, че песента стана златен хит на България" - споделят момичетата от дует "Мания".

В основата на сюжета на клипа стои история с куфар. Веселата случка връща назад във времето Дани и Юлия, когато се подготвят за път към Норвегия заедно с тяхната група.

"Дани реши да вземе възможно най-големия куфар, а аз ѝ казах, че няма място за багажа на другите. Така започна един безкраен спор, в който се чуваше: "Ще го вземем - няма да го вземем!" - спомня си Юлия.

Режисьорът Добри Николов се вдъхновява от разказа на сестрите и решава да придаде забавно винтич "намигване" към случката, която днес предизвиква много усмивки в момичетата. 

След като през 2001 година песента "Не искам, не мога" стана хит на БГ Радио и бе включена в компилацията "Любими песни за любими хора", сега дует "Мания" са решени да дадат нов живот на песента и да я превърнат в тотален летен хит за лято 2015.