Неделя, 08 Януари 2017 20:43

Рут Колева подготвя невиждан концерт-спектакъл в музикалната история на България


След грандиозния успех на Рут Колева в Зала „България“ през февруари 2015 г., певицата прави следващата крачка на голямата сцена! На 25 април 2017 г. Рут готви невиждано до момента събитие в българската музикална история – концерт-спектакъл с театрална режисура, в компанията на цял симфоничен оркестър. Музиката ще бъде пресъздадена като поредица от различни сюжети и уникални истории в зала 1 на НДК.

Сцената ще оживее от превъплъщения – хореография и оркестър ще се влеят в изпълненията на Рут, която заедно с големи гост-звезди ще обедини жанровете и ще накара зрителите да се потопят в невероятен звук и картина. Проектът смесва смело театъра с музиката, танца с драматизма, модерното и класическо звучене, за да извлече общия елемент помежду им – любовта към изкуството.

Младата певицата е един от малкото български поп-джаз изпълнител с международно признание и рекордни продажби зад граница. През 2015 г. Рут се позиционира сред най-влиятелните личности у нас в социалните мрежи, а изявите й на родната сцена се радват на зашеметяващ успех.

Концерт-спектакълът е новият й проект, който още преди официалното си обявяване вече е със заявки за участие от най-известните български музиканти и артисти. В него тя ще изпълни песни от трите си досегашни албума (последният от които е обявен за „БГ албум на 2014“ от БГ Радио).

Специално за гостите на концерта Рут ще направи премиера на най-новите си и все още неиздадени парчета. Всички аранжименти са под ръководството на световно признатия композитор Владимир Джамбазов. Зрителите ще бъдат свидетели на много изненади и специални гости.

Билетите за този невероятен двучасов музикален спектакъл, създаден да взриви сетивата вече а пуснати в продажба онлайн.