Неделя, 19 Март 2017 12:55

Affection - Déjà vu


Affection зарадва почитателите на алтернативната музика в България с клип към едно от парчетата в бъдещия си албум. Песента се казва „Déjà vu”,a видеото към нея е дело на Павел Симеонов. Идеята за сюжета е тясно свързана с посланието, което обаче не е еднозначно.

”Съвременното изкуство няма за цел да ни накара да видим дадено нещо такова, каквото е. Защото кой всъщност може да определи кое какво е и защо е? Било ли е или ще бъде? Живеем в свят на лични интерпретации и точно това е, което искаме да кажем  с „Déjà vu” – не вярвайте само на сетивата си, питайте ума, сърцето... Търсете своята истина в преди, сега и после, но задължително своята собствена” - така самите музиканти акцентират на символиката и опорните точки в своя проект.

Кадрите към видеото са заснети на летище „Казанлък” и в покрайнините на родния за бандата град на розите, където самите Affection не спират да се „отбиват”, въпреки натоварения график. Според тях от ключово значение са и  участията на живо, които предават най-ясно посланията им на публиката.

Етикети

Медия