Понеделник, 27 Март 2017 11:54

Миро показва тъмната си страна


“Смело мога да заявя, че изтеглих късата клечка - песента е трудна, но и много, много красива. Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява “Гълъбо“, защото този баритон е почти невъзможен за имитиране“, сподели Деси Слава вълненията си за петия лайв на "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Певицата допълни, че с Миро ги свързва дългогодишно познанство, което ще й помогне да заимства детайли от сценичното поведение на колегата си.

Освен че ще има възможност да види свое копие в шоуто, известният изпълнител ще влезе в непознати музикални територии с неконтролируемия Алис Купър.

“Миро ще трябва да покаже своята тъмна страна, въпреки че всички го познават като доброто момче. С Етиен му препоръчахме да гримира очите си цяла седмица с черен молив, за да влезе по-лесно в образа“, издава преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

След развихрящите се образи, Михаела Маринова упражнява въздействащите появи на Адел с глас и статично присъствие. Люси Дяковска ще използва сексапила на украинската звезда Руслана, а Башар Рахал ще се върне в зората на българския рок с Васко Кръпката. Фронтменът на “Щурците“ – Кирил Маричков, пък ще бъде представен от Ваня Джаферович, а София Джамджиева ще бъде придружена от задължителния антураж на Кейти Пери – цветни дрехи, бонбони и захарен памук. Коцето Калки ще опита вкуса на екзотиката и ритъма на реге музиката с ямайската група Inner Circle.

Каква ще бъде развръзката в новата артистична надпревара? Коя кауза ще бъде подкрепена от новия победител? Ще стане ясно тази вечер в “Като две капки вода“ от 20.00 ч. само по NOVA.

ЦВЕТНИ ДРЕХИ