Понеделник, 03 Април 2017 13:10

Мастило представят новия си проект "Въглехидрати"


Година след като Виктория Терзийска стана майка, Мастило отново са на сцената и ще зарадват меломаните с нов сингъл, който е озаглавен "Въглехидрати".

В текста на песента се говори за любов и колко сме зависими от нея, също както от въглехидратите. Премиерата е на 22 април в столичен клуб, а билетите вече са пуснати в продажба.

Последното парче на бандата е "Само аз и ти" и беше специално и лично послание на Вики към нейният любим. Клипът бе заснет по време на националното турне на Мастило в края на 2015-а и е с весели и лични кадри от концертите. Малко след това се появи и дъщерята на Вики – Маргарита.

Още в началото на 2015-а година Мастило отвориха нова страница със сингъла "Прости ми", който е с различно звучене и визия. Посоката вече е на динамично и модерно звучене, силно визуално присъствие по време на live изпълненията, в компанията на гост музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и момичетата от ЛА ТИ ДА.

Заедно с премиерата на "Въглехидрати", Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години.

Освен основните членове на групата -  Виктория Терзийска и Десислав Данчев, на сцената ще бъдат и гост музикантите Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетатаот ЛА ТИ ДА, DJ support by STЕ́PHANE LOVE.