Сряда, 19 Април 2017 13:28

Драгомир Драганов пише нов хит за "Ритон"


Драгомир Драганов-Драго Чая пише трети потенциален хит за звездното музикално семейство - Катя и Здравко от "Ритон".

Тъй като дълги години е много близък с дуета, Драго се осмелил почти на шега да се пробва като текстописец и взело, че му се получило. Първият опит на Чая да римува куплети се превърна в супер хит - "Живот като на кино".

Наскоро популярният телевизионер написа и втора песен за дуета, озаглавена "До безсъзнание", а в момента твори върху третата.

"Живот като на кино" бе включена в последния албум на звездите - "Ритон в ритъм латино", а "До безсъзнание" и третото парче ще попаднат в юбилейните компактдиск и винилова плоча, които ще излязат в края на годината в чест на 40-годишнината от създаването на дуета.

По-голяма част от песните за албума Катя и Здравко вече са записали, като официалната им промоция ще бъде на 18 октомври в Зала 1, където "Ритон" ще празнува с верните си почитатели.

Звездното семейство за втора поредна година попадна и в селекцията на най-дейните и работещи изпълнители, от които "БГ радио" ще излъчи най-добрите на предстоящата церемония за годишните музикални награди. По този начин музикалната медия отдава чест на "Ритон", тъй като дуетът е единствен от звездите в своето поколение, които все още продължават да записват нови песни и да издават албуми.