Четвъртък, 15 Юни 2017 16:41

Мая Нешкова с промоция на нов албум и концертно турне


Мая Нешкова ще представи новия си албум „Само с любов“ на 20 юни в Рейнбоу плаза. Тя ще изпълни всичките си 12 нови песни на специален концерт-промоция, за който не се продават билети, а са поканени само най-верните й фенове, колеги от музикалната гилдия и журналисти от водещите медии.

Дискът е първият й студиен албум от 2009-а насам. Албумът е наречен „Само с любов“, по част от припева на най-новата й песен „Цигуларят“, по стихове на Явор Кирин. Тя и „Нашият танц“ са двете композиции, които все още не са виждали бял свят и звездата пази за промоцията си.

Останалите нови песни вече са представяни в официалния й канал в YouTube и фейсбук страницата й MayaNeshkovaOfficial.

От септември миналата година, на всяко първо число, тя радваше почитателите си с по едно ново заглавие от репертоара си. „Любовта не е игра“ беше първото от поредицата нови хитове. Последва „Простете ни, дечица“, посветена на близначките им Весела и Йоана Икономови, които също ще участват в концерта като вокална група на майка си.

„Душо моя“, „Санта Мария“ (по стихове Иван „Агент“ Тенев) и „Целувката“ бяха следващите нови песни, които привлякоха вниманието на меломаните. Като най-голям хит до момента се очерта баладата „Има ли виновни в любовта“, който събра най-много прослушвания в месеца на пускането си.

„Добър вечер, приятели“ Мая Нешкова подари в навечерието на абитуриентските балове, а „Мой роден край“ пусна навръх 24 май. Колекцията допълват още две патриотични песни – „България“, по стихове на Цветан Начев и „Клетва“, по текст на Чавдар Тепешанов и Тодор Ников.

Всички те са по музика и аранжимент на Кирил Икономов - той е автор и на част от текстовете, които основно са написани от самата певица. Записите са осъществени в тяхното студио под тонрежисурата на Кирил Гунчев.

Шлагерите ще бъдат изпълнени на живо на 20 юни в София, а веднага след промоцията изпълнителката на евъргрийна „Честит рожден ден“ започва мащабно турне из цялата страна.

Мая Нешкова обяви, че ще обиколи всички градове, в които някога е изнасяла рецитали, а няма да пее само в няколкото големи града, в които всички изнасят концерти.