Неделя, 18 Юни 2017 11:35

Pavell & Venci Venc', DARA и Кристиан Костов ще разтърсят Южния парк


За 12-та поредна година Южният парк в столицата ще пее и танцува в ритъма на ЖИВЕЙ АКТИВНО!.

След дългия ден, наситен със спортни и забавни активности, в 18:00 ч. любителите на балансираното хранене и активния начин на живот ще вдигнат адреналина на макс с концерта на голямата поляна. Феновете ще бъдат предизвикани на музикално енергийно презареждане от новите лица на инициативата Pavell & VenciVenc', DARA и Кристиан Костов.

Последният дори се пошегува, че би се пробвал да поиграе художествена гимнастика заедно с едно от златните момичета на България – Любомира Казанджиева. „Май е по-добре да си останем с пеенето“, предложи Pavell. Те, заедно с другите артисти ще бъдат посланици на кампанията тази година.

Концертът е част от програмата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! вече 12 години, а енергизиращите изпълнения на множество български звезди са радвали приятелите на инициативата. Тази година под наслов „Зареди се с енергия“ музикалните звезди ще предизвикат столичани за големия музикален маратон.

Динамичното дуоPavell&VenciVenc'ще вдигнат адреналина на максс „Вдигам Level (заедно с Кристиан Костов)“,Setaabrat, „Само по татуси“,„Момичето от квартала“ и др. От сцената ще прозвучат хитовете нафурията DARA–„Родена Такава“ и „Кво не чу“. А лиричният финалист от Евровизия 2017 Кристиан Костов ще изпълни „Не си за мен“ и „BeautifulMess“.

Как живеят активно изпълнителите в свободното си време?Дара постоянно танцува – с професионалните танцьори, които я придружават по участия и дори, когато е сама. Кристиан Костов от скоро ходи на фитнес, за да влезе във форма, Venciе почитател на волейбола, а Pavell– на баскетбола.