Вторник, 06 Февруари 2018 13:54

АРТи подписа с най-голямата музикална компания у нас


АРТи е най-новото лице на музикална компания “Пайнер”, след като подписа изпълнителски договор в средата на януари.

Зад името АРТи се крие талантливият певец Артьом Анатолиевич, който е с руски произход, но от 4-годишен живее в България.

Пее в училищния хор и първоначално се насочва към театъра. Играе в три постановки под режисурата на Възкресия Вихърова, Снежина Петрова и Деси Шпатова, и Анна Пампулова.

В този период открива и увлечението си към музиката и му се отдава изцяло. В момента е студент в специалността Поп и джаз пеене в Нов български университет. Познат е на публиката с двата си музикални проекта “МаZкарат” и #InstaKifla, както и с участието си в предишния сезон на “Х Фактор” и уеб-сериала “Типично”.

В свои интервюта АРТи признава, че търси по-провокативни теми, както и нови, различни музикални средства, за да осъществи идеите и личната си позиция по актуални теми.

“Късаш и хвърляш” е проектът, с който младият изпълнител прави своя дебют в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите “Планета” и “Планета HD”.

Режисьор на лентата е Николай Скерлев, музиката е дело на Николай Николов, а за текста, композитор и изпълнител обединяват усилията си.

Етикети