Неделя, 04 Март 2018 12:21

Дует Мания с подарък за жените навръх 8 март


Пеещите красавици Дани и Юлия от дует Мания подготвят романтичен музикален подарък за всички жени, чиято любов дава криле на силния пол. Най-новото парче на дуета - "Твоя бях", ги връща триумфално в дискотечния жанр, с който певиците нашумяха в края на 90-те.

Музиката е на Валентина Ценова и Александър Костов, аранжиментът на Александър Костов,  текстът на Валентина Ценова, а Mixing&Mastering  е на DJ Rossko. Режисьор на клипа е Добри Николов, за грима и прическите певиците са се доверили на Грета Стефанова, а техен стилист е известен бутик.

Пред камерите се разиграва истински танцов спектакъл с артактивните изпълнения на  "Мега Хром" студио и на клуб по спортни танци "София Данс" с ръководител Калоян Петков.

Професионалната танцова игра е изпълнена от трите състезателни двойки - Саша Миланова и Методи Миланов (в главните роли), Мариета Чалъкова и Калоян Петков и Валентина Маркова и Любомир Якимов.

В сюжета на видеото има истинска танцова надпревара, а в журито ще видим актьорите Мариана Манчева, Михаела Манасиева, Румяна Милчева и Росен Миланов.