Петък, 09 Март 2018 15:30

Гери-Никол в първи мъжки образ с тийн версията на Майкъл Джексън


В понеделник вечер Софи Маринова ще скочи в обувките на една от най-известните тийн звезди през последното десетилетие – Джъстин Бийбър.

"За първи път в 20-годишната ми кариера ще танцувам в общ танц с балет. Винаги съм разчитала на свои движения. А сега ще трябва да опитам стъпките в хореография" - разказва развълнувано тя.

Обичаната певица споделя, че като истински фен на Бийбър, синът ѝ Лоренцо е най-големият ѝ "критик". "Прави ми забележки как пея, когато мина в моята орнаментика. Критикува ме и за английския, но знам, че е с добро чувство, за да се справя добре" - разказва Софи.

В понеделник от 20:00 ч. по NOVA феновете на "Като две капки вода" ще видят и първото преобразяване на Гери-Никол в мъжки образ. R&B звездата също ще се превърне в тийнейджър с групата The Jackson 5. Тя ще вземе визията на младия Майкъл Джексън.

Поредна есктравагантна промяна очаква фолк певеца Константин, който ще се преобрази в Papi Hans.

"Коцето за първи път ще излезе от лиричните образи и ще се разчупи в танци и забавни движения, каквито образът носи. Самият той обича истински забавлението, шумните компании и хумора в големи количества. Така че ще видим един колоритен образ", коментират от продукция.

Златка Райкова ще скочи в обувките на Лу Бега, а Боби ще сбъдне една своя мечта, превръщайки се в Джеймс Хетфийлд от Metallica. Иван Юруков ще опита уникалното звучене на Ейми Уайнхауз, докато Марги Хранова се преобрази в Мими Иванова. На сцената ще се яви и една от легендите на рок музиката – Фреди Меркюри, в чийто образ ще се превъплъти Славин.