Вторник, 13 Март 2018 12:48

Кристиан Костов и JOWST изненадаха с колаборацията Burning Bridges


Колаборация  на Кристиан Костов и JOWST - Burning Bridges, изненада меломаните.

Кристиан Костов представи новия си сингъл „“Burning Bridges“. Парчето е колаборация с норвежкия музикален продуцент JOWST и ще е достъпно Spotify, Youtube и Apple Music на 9 март.

Това е първата колаборация на Кристиан Костов след участието му в Евровизия 2017 в Киев. Там той достигна до второ място с песента „Beautiful Mess”. В конкурса участва и JOWST, който завърши на 10-то място във финала.

“Burning Bridges” съчетава силно и емоционално вокално изпълнение с модерния в момента EDM и Future House звук. Песента е дело на Кристиан и JOWST, заедно с популярния норвежки изпълнител Jesper Jenset.

Кристиан казва за песента: “Burning Bridges е песен, в която познавам себе си и разказва за това как трябва да се пречистим и да се фокусираме върху най-ценните неща в живота си.“

В края на януари Кристиан Костов стана първият българин, носител на наградата за дебютиращи европейски изпълнители, добили голяма популярност извън границите на собствената си държава. Българският изпълнител получи и голямата награда на Европейските музикални награди- Изборът на публиката. Дебютният синглъл на JOWST “Grab The Moment“ се превърна в един от най-големите хитове в Норвегия за 2017.

JOWST разказва за проекта: “Доста неща се случиха през 2017. Работя много над нова музика и колаборацията с Кристиан е точно това, което търсих. Трябва да „изгоря“ определени мостове в живота си за да мога да правя музиката, която обичам. Надявам се, че тази песен ще мотивира и други хора да го направят. Да върнат контрола над живота си.“