Сряда, 04 Април 2018 19:34

Миро: Не искам вече да си прощавам


Миро разкри в телевизионен ефир, че е променил хранителния си режим. Певецът е категоричен, че иска да дава на публиката най-доброто.

"От месец и половина спрях да ям месо. Смятам, че растителната храна е по-полезна и се чувствам по-добре с нея. Алкохола го спрях, не желая да пия повече в тоя живот, дотук ми дойде. Направих тези промени, защото не се харесах. Искам да съм по-мотивиран. На 42 години няма как публиката да ти прости заради „младост“. Звукът на концертите трябва да е идеален. Не искам вече да си прощавам. Бих искал, ако е възможно, да съм по-доброто себе си" - казва той в "Папараци" по БТВ.

Преди броени дни изпълнителят представи новия си проект "Лошо скроен". За видеоклипа на парчето Миро за първи път влиза в ролята на режисьор.

"Ако видим новия ми клип, на който аз съм режисьор, ето ги кривите стълби на успеха. Винаги можеш да се подхлъзнеш на тях. В клипа постоянно давам референции. Дали ще бъдат открити от зрителя, зависи от неговата обща култура. А и зависи дали ще има време да погледне. Живеем в динамично време и ако нещата не се кажат ачик ачик, минават ей така. Голямата референция в клипа е към „Портокал с часовников механизъм“ на Стенли Кубрик. Големият въпрос е: един човек иска да живее без рамки, но дали рамките не го правят подходящ за обществото. Тези рамки дали са правилните. В клипа аз хем съм в рамките, хем съм леко извън тях" - обяснява той.

За семейния си живот певецът обяснява: "Съпругата е вкъщи. Една седмица е в Лондон, една в България. С Елица се оженихме в Корфу. В Гърция православният брак е и граждански. Освен това Гърция е част от ЕС, така че бракът се признава и тук.Тя има успешен ресторант в Англия и работи много. Аз също пътувам с нея до Лондон. Като се събудя в 7 сутринта, тя вече е в ресторанта, за да поръча продуктите. Работим за дете, доколкото е възможно. Не е възпитано да го кажа, но на 42 възможностите не са като на 19 (смее се)".

Етикети