Четвъртък, 03 Януари 2019 16:02

Поли Генова разказва за бременността и приятеля си


Поли Генова, която навръх Коледа обяви в телевизионния ефир, че ще става майка, вече разкри и пола на очакваното бебе: „С приятеля ми ще имаме момче през пролетта“ – сподели тя в „Преди обед“ по БТВ.

 „Аз съм голяма щастливка, защото съм здрава и ми е леко. Чувствам се наистина добре“ – подчерта бременната звезда.

С бащата на бъдещото си дете се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград.

„Не сме планирали категорично веднага да се случи. Но сме говорили и сме го искали. Имам огромното щастие той да се съгласи да дойде да живее при мен в България. Моят избор е такъв. Искам да остана да живея в България, защото тук се чувствам по-добре“ – обясни тя.

За приятеля си разказва: „Той е холандец. Тъкмо подредихме новия си дом. Той не говори български, опитва се да разбира. Има огромното желание да го научи. Запознахме се през 2016 г., видяхме се за няколко часа, разменяхме думи, но нищо повече. На следващата година се видяхме на същото събитие и повече никога не се разделихме. Явно е било писано“.

Кой е мъжът до Поли Генова, защо е решила да подкрепи каузата за недоносени бебета чрез новата си песен и как е приела новината за чудото, което я очаква, може да научите подробностите от видеото тук!

Етикети

Медия