Понеделник, 28 Януари 2019 13:22

Ния от „Гласът на България“ с дебютен синъл


Ния Петрова – миналогодишната победителка в „Гласът на България“, представи първата си авторска песен преди броени дни. Гласовитата певица от отбора на Иван Лечев промотира лентата към By Myself, заснета в Йордания.

Екипът и изпълнителката пропътуваха хиляди километри за снимките на клипа преди няколко седмици. Парчето има изключително запомнящо се звучене и подчертава специфичния глас на Ния, който й спечели подкрепата на зрителите в музикалния формат.

В проекта се включва и Прея, която е автор на текста и участва също в създаването на музиката към песента, заедно с Петър Йотов и Денис Попстоев. Аранжиментът на By Myself е дело на Денис Попстоев и Петър Йотов.

Няколко месеца след финала на шоуто мотивацията на младата изпълнителка да представи авторски албум на меломаните е все по-голяма. В момента тя работи над новото си EP, от което ще бъде част и дебютният й сингъл By myself.

“Зад песента стоят много дейни млади хора. Всичко е страхотно и идва от заряда, който дава участието в „Гласът на „България“, сподели Ния пред bTV Новините.