Сряда, 28 Август 2019 12:23

DARA: Всичко по мен си е напълно истинско


Скандал между DARA  и един от последователите й в социалната мрежа даде повод за различни интерпретации на случката в медийното пространство. Скрийншот от инстаграма на певицата показва, че тя е нарекла свой последовател „фейк гей“. Каква точно е историята и как се е стигнало до това, разказва самата тя.

„Бях на един плакат, който рекламираше едновременно както мое участие в столичен клуб, така и участия на Алисия и Милко Калайджиев. Получих съобщение от неизвестен за мен човек, което гласеше: “Добре, че си ти, за да разбера за Алисия”. Аз му отвърнах, че трябва да следи артистите, които харесва, а не мен. Пълно е с хора, които се преструват, че не харесват попфолк. Не обичам когато някой се преструва. Това роди тази ситуация. Никога не бих обидила някого на гей. Това не е черта на характера, а начин на живот и личен избор, който уважавам. Да не говорим колко много хора с такава сексуална ориентация познавам и обичам. Очевидно този човек никога не се е вълнувал особено от мен и въобще не може да бъде наречен мой „фен“. Намирам за несправедливо една такава бърза размяна на думи да вдъхновява заглавия за принципно „лошото“ ми отношение към феновете. Те много добре знаят, колко ги обичам и ценя. На другия ден реших все пак да му се извиня. Популярността е отговорност, а изразът, който използвах по негов адрес не беше особено любезен и трябваше да обясня недоразумението. Видях, че съм закъсняла – човекът беше започнал да ме обижда и да разпраща чата към медиите. Логично бе и медиите да се свържат с мен, за да коментираме ситуацията“ – споделя изпълнителката пред blitz.bg.

Младата звезда е категорична и в изводите, които прави от създалата се ситуация.

„Не считам този човек за свой фен, както и стана ясно от всичко отвратително, което е изсипал по мой адрес. Не трябва да нараняваме обаче когото и да било. В бъдеще ще съм по-внимателна“ – казва тя.

Съвсем нормално е да не спомене Алисия и Милко Калайджиев, тъй като участието им не е било съвместно, а в различни дни. „Това няма нищо общо с тях“ – подчертава DARA.

По повод на писанията, че е минала в отбора на силиконките, тя коментира: „Какво ли не се изписа по въпроса, но отговорът на въпроса е: Не! Всичко по мен си е напълно истинско. Харесвам си се така. Бих отделила още повече време, за да уча и да се самоусъвършенствам“.

Етикети