Сряда, 02 Октомври 2019 10:53

Дует "Ритон" се отправят на презокеанско пътешествие


Над 10 хиляди километра ще изминат за 20 дни Катя и Здравко от „Ритон“. Любимият дует на България поема на презокеанско турне в САЩ и Канада само след месец. От 2 до 23 ноември изпълнителите на „Цял живот ти повтарям“ ще посетят седем града.

Американското турне започва на 2 ноември, като първа ще се срещне с „Ритон“ българската диаспора в Торонто. Следват Денвър (9.11), Лас Вегас (12.11), Чикаго (15.11), Детройт (16.11), Филаделфия (17.11) и Сиатъл на 23 ноември. Списъкът със спирките на турнето обаче все още не е окончателен, тъй като има интерес и от други градове.

В рамките на турнето българите от САЩ и Канада ще имат възможността да се насладят освен на вечните хитовете на изпълнителите, така и на песните от последните им 3 албума – „Пътят към твоето сърце“, „Ритон в ритъма латино“ и „Златен Ритон“, издадени от 2014 г. насам. Именно през 2014-а Катя и Здравко бяха за последно в Америка.

Всички, които ще присъстват на концертите на дуета зад океана ще имат възможността да се сдобият с албумите на всички носители – CD, DVD и колекционерските винилови плочи в червено, жълто и бяло.

Преди броени дни звездният дует завърши лятното си турне „Чакаме ви с любов“. Летните театри във Варна и Пловдив, както и зала „Канев център“ в Русе, се пукаха по шевовете, като публиката прие с възторг петте нови песни.

Те ще бъдат включени в следващия албум на тандема, а по останалите парчета Катя и Здравко работят в момента и ще продължат със записите след края на американския тур.

Етикети