Сряда, 08 Януари 2020 14:29

Мила Роберт с нов сингъл и заявка за албум


Дебютният албумна певицата „Еготрип“ ще бъде факт през месец май

„Такт“ е името на най-новия авторски проект на певицата Мила Роберт. Песента е истинска лична изповед, текстът е написан от самата нея и е вдъхновен от последната ѝ любовна история. Мила решава да излее чувствата си под под формата на музика, след като приключва отношенията си с друг популярен български изпълнител, чието име не желае да разкрива все още.

Аранжиментът на „Такт“ е дело на Денис Попстоев (Southwick), с който изпълнителката успешно си партнира и в предишните си проекти. За видеоклипа на песента се е погрижил младият български режисьор и артист Георги Пеев, а оператор е Йордан Георгиев. От самото начало по работата върху този проект Роберт иска да покаже една нова своя страна, непозната за аудиторията до момента. Това е причината видеото да бъде заснето на един матрак в апартамента ѝ, изцяло със смартфон.

„Мога да кажа, че 2019 беше изключително успешна година за мен и съм много благодарна. За новата година си пожелавам много работа, вдъхновение… и да слушам песните си по радиото, докато си живея живота“ – споделя Мила в типичния си закачлив стил. Албумът„Еготрип“ще включва вече издадените „Наше си е, Саше“, „Нещо грубо“, „WTF”, „ТАКТ“ и още десет нови песни,включително дуети с други български изпълнители. Всичките песни са създадени от Мила и Явор Карагитлиев – Jazzdork, записани с Денис Попстоев(Southwick) и се мастерират от Петър Костов – Бате Пешо (Скандау). Целта е албумът да има свежо звучене и да показва всички аспекти на живота днес – от постоянната ни зависимост към социалните мрежи, през смисъла на животите ни, до грешките в любовта.

Етикети

Медия