Петък, 12 Юни 2020 09:40

Талант от "Гласът на България" с дебютен сингъл


Тя е талантлива, красива и усмихната, а зад артистичния псевдонима стои Десислава Николова от София. Меломаните може да я разпознаят от появата ѝ в последния сезон на музикалното предаване „Гласът на България“. Там тя не успява да стигне до големите концерти, но печели симпатиите на зрителите и публиката. Така младата изпълнителка се амбицира още повече, за да продължи смело музикалния си път и с това участие поставя началото на самостоятелната си кариера.

Още в детските години се ражда любовта ѝ към музикалното изкуство. Започва уроци по вокално майсторство и става част от хорова формация „Радиодеца“ и ВГ „Като лъвовете“. Следват много концерти и изяви, за които е мечталa, но решава първо да завърши своето образование и след това да се отдаде изцяло на сцената. Прекарва няколко години в Австралия и Холандия, където учи и паралелно усъвършенства таланта си. Там певицата получава многобройни предложения за работа, но избира да се върне в България и да се развива на родна земя.

Дебютната ѝ песен е много динамична и в унисон с настъпващия летен сезон. Мелодията и текста са дело на Димитър Лефтеров – Mitko Beats, с когото вече работят и по следващ проект. Видеоклипът е заснет в София, малко преди обявяването на извънредното положение в страната, което не е наложило спазването на специални мерки за безопасност на снимачната площадка. Режисьор е Иван Димитров- Torex, който ни показва изпълнителката в по-разчупена светлина, от всъщност скромната ѝ персона. Лентата към парчето излъчва много настроение, за което допринасят и танците, в които си партнира с двама страхотни професионалисти.

„Някой като теб“ носи послание, което ни казва да не се отказваме пред трудностите, зад които се крие успехът, а напротив, да ги превръщаме в стимул и вдъхновение за нови възможности, споделя Dallia.