Сряда, 17 Юни 2020 12:12

Годишните музикални награди на БГ Радио 2020 ще бъдат връчени на специална церемония


Годишните музикални награди на БГ Радио 2020 ще бъдат връчени на специална церемония. Най-очакваното музикално събитие в България ще се проведе на 4 юли в Античния театър в град Пловдив.

След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, като всички бяхме поставени в изолация, сега дойде време отново да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу.

Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой.

На най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната по традиция се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията bgradio.bg.

На сцената на Античния театър в Пловдив ще се качат някой от най-обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес, а публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най-новите български поп и рок хитове!

Скоро ще бъдат обявени имената на изпълнителите, които ще може да видите на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020!

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана-Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует „Ритон“.

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 3 юли ще се гласува за финалния етап, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото.