Петък, 17 Април 2015 10:10

Светлин Къслев - как се създава хитВ момента Светлин Къслев е един от най-актуалните композитори. Хитмейкърът сподели каква е рецептата за създаване на хит.

"Как се създава хит... това е много трудно. Всичко е усещане. Всичко е до изпълнителя. Ако усетиш изпълнителя по някакъв начин, може да стане много силна спойката и да се получи много силна песен, която да докосне повече хора. Тогава се създават хитовете, когато спойката е много силна" - казва Светлин пред камерата на Star Reporters и допълва:

"Аз се опитвам да разбирам всички и да работя с тях, защото работата с изпълнителя е доста важна част от творчеството. Не е просто да ми поръчат песен. Аз винаги работя с изпълнителите и се получава тази спойка, а тогава е много по-силна енергията!"

Композиторът признава, че не може да каже коя от песните си харесва най-много.

"Не мога да определя коя песен е най-голямата ми гордост. Всички са ми бебчета. Не искам да казвам голяма дума и да се възхвалявам, но имам приблизително над 600 издадени парчета" - споделя Къслев, който е категоричен, че би направил всичко, но "Само когато съм щастлив мога да го довърша до край!"

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖА ТУК