Неделя, 24 Май 2015 13:20

Спенс: Помолих жената на Ицо Хазарта да покаже какво представлява България на световната сцена


Спенс и Дичо представиха видеото към съвместната си песен "Цял живот" в началото на седмицата. Рапърът говори пред камерата на Star Reporters за новия проект.

"Исках да направя по-комерсиален дует и поканих Дичката, който се справи страхотно, в което не съм се и съмнявал. В клипа дебютира и неговата дъщеря. Гледах да не я показваме много, помолих режисьора, за да не ангажираме малката отсега с излишно внимание" - казва Спенс и продължава:

"Много добър клип стана. Два дена снимаше режисьорът Виктор Антонов с оператор Радослав Гочев. Снимаха една сериозна продукция, като филм. Аз пак не държах много да се показвам. Това да покажа, че си знам текста пред камера отдавна не ми е приоритет. Искам да има послание, искам да има филм. Помолих Жени, на Ицо Хазарта жена му, да покаже какво представлява България на световната сцена, една дискотека, една танцьорка. Какво е България на световната сцена? Бутат ти некакви бакшиши и всички искат да я шият за без пари ако може. Има едно скрито политическо послание, което се пее в припева "Американската мечта преведена на български".

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО СЪС СПЕНС ТУК!

ВИЖТЕ КЛИПА КЪМ "ЦЯЛ ЖИВОТ" ТУК!