Събота, 30 Май 2015 12:11

Михаела Филева представи дебютния си албум "Инкогнито"


Изпълнителката на годината Михаела Филева препълни столичен клуб с фенове, които чуха първи песните от дебютния ѝ албум "Инкогнито". По-красива и развълнувана отвсякога, изключително подготвена в музикално отношение и в компанията на музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и Васил Крумов, Михаела разказа от първо лице своите "инкогнито" истории. Зрителите слушаха в захлас и обсипваха с бурни аплодисменти талантливата певица.

На сцената в тази важна за нея вечер се присъединиха колегите ѝ, с които тя има общи песни в албума. С Били Хлапето изпяха първата песен, дала летящ старт на кариерата ѝ - "Когато ти трябвам", както и хита от миналото лято "В реда на нещата". С Ники Бакалов - NickName изпълниха "Има ли начин?", а VenZy се появи за изпълнението на най-големия хит на Михаела - "Опасно близки", след което към тях се присъедини и музикалния ѝ продуцент - Графа, с който заедно изпяха "А дано, ама надали". Последва изключителен момент, изненада за Михаела Филева, в който Графа и изпълнителният продуцент на Монте Мюзик Магдалена Сотирова ѝ връчиха уникално винилово копие на албума.

Публиката беше впечатлена и приветства новите песни от албума, които звучаха за първи път - едноименната "Инкогнито", "Филм за двама", "Фантазия" заедно със специалния гост на сцената - маестро Живко Петров и "Пети елемент" с TromBobby, а появата на Дивна и Прея за изпълнението на "Забранен достъп" предизвика бурни реакции и беше определено от гостите на събитието като следващия хит за лятото.
Албумът вече е в търговската мрежа, като може да бъде поръчан и от онлайн магазина в сайта на Монте Мюзик.