Понеделник, 29 Юни 2015 15:24

Зипо и Слаш представят „Sex on the beach“


"Sex on the beach" е лятното предложение на изпълнителите Зипо и Слаш. Песента носи хитов заряд и със сигурност ще се хареса на меломаните. Музикален продуцент на проекта е Титата от "Картела Рекърдс", текстът е съвместен на Зипо и Слаш и Николета Чолакова - Никол, мастерингът е дело на Бате Пешо и Studio "Buster", а видеото е заснето от Devil Cinema.

След като с дебютното си видео "Мъж ли си?" Зипо и Слаш предизвикаха голям фурор, дойде време да направят и продължение на лентата.

"В "Sex on the beach" "пребитото" момиче от първия клип напуска мъжа, който я тормози и заминава на море в прекрасния Созопол, там тя среща своята нова любов и прекарват невероятни мигове заедно. Постарахме се да направим един интересен сюжет, за да може всеки, който гледа видеото, да познае себе си" - споделя Слаш.

В лентата специално участие взема и Мариела от риалити формата "Островът на изкушението", която е по-предизвикателна от всякога. "Надяваме се песента да се хареса на хората, дадохме много от себе си за да се получи един прекрасен проект" - допълва Зипо.

ВИЖТЕ ВИДЕОКЛИПА ТУК!