Изпълнителката Мила Роберт стартира собствен влог по повод извънредната ситуация, която ни заобикаля.

 

В собствения си канал в YouTube тя ще предизвиква хората всяка седмица с ново видео, което цели да накара хората да се променят за по-добро. Темата на нейния първи епизод е „Всичко, с което не се гордея“.

Според нея се намираме в едно специално време, което можем да използваме и да напишем ясно и честно всичко, което сме неглижирали досега. Така тя кара всеки един от нас да направи списък с нещата, с които не се гордее.

„Предизвиквам всеки от вас да си направи такъв списък и да го сподели. Нека бъдем открити в грешките си. Ако не ви се споделя, го направете за себе си, но го направете. Сега е времето за вътрешна промяна, за да можем да излезем по-силни от къщите си. А не да седим и просто да чакаме зелена светлина и да излезем от къщите си същите, без промяна“ – споделя във видеото си младата изпълнителка.

„Мисля, че сега е времето да си признаем всичко, което ни спъва. Трябва да бъдем честни, иначе ще умрем от скука и ужас в собствените си кожи. Проекта цели честност. Поне това в тези времена“ – завършва Мила.

Ново видео в канала на Мила Роберт ще се пуска всяка неделя от 22:22 часа.

Тита е категорична, че мечтите се сбъдват. Тя е щастлива от постигнатото през 2019-а и прави своята равносметка.

„Удовлетворена съм от нещата, които направих през тази година. Беше много трудна, но ми даде възможност да направя неща, които съм искала” –  заяви певицата в предаването „Събуди се”.

Младата звезда признава, че е осъществила едно голямо свое желание във връзка с репертоара си.

„Мечтите се сбъдват. Хората казват: „Внимавай какво си пожелаваш”. Много исках да направя баладична песен и съдбата ми го предостави. Много съм щастлива от това” – разкри още тя.

Актуалният сингъл на хитовата изпълнителка показва и новата посока, в която поема.

„Първият човек” даде по-различна насока на моята кариера. Заради нея се случва и първият ми самостоятелен албум” – подчертава тя.

Стефан Илчев  изпраща една изключително добра година. Признава, че няма лесно, а трябва да се работи упорито и да не се разчита само таланта.

"Публиката е тази, която прави артиста и го поставя на мястото, на което заслужава да бъде. Талантът ние само го носим, но ако той не стигне до публиката и не се трудим да го надграждаме и да влагаме максимума от себе си в това, което искаме, няма никакъв смисъл" - споделя той.

"Винаги съм вярвал, че в мен има нещо, което е малко по-специално. Интересът към българската музика и това, което е като корен и съм правил през всичките тези години, вървейки по пътя си, точно да върна интереса към качествената българска музика".

Страница 1 от 32