Симона Загорова съвсем не е скучала през последните месеци на изолация. Тя успя да реализира нова песен,  радва се на нова любов и завърши с отличие висшето си музикално образование.

За дуетния сингъл със своя баща Илия Загоров, познат на публиката като автор на десетки попфолк хитове, млазата звезда разказва в „Тази събота и неделя“: „Тази песен значи много за мен. Тя ще вземе името на моя първи самостоятелен албум. Исках, затвърждаващо за всички години и всички песни, да има една песен, която да се казва „Това съм аз“ и така да се казва и албумът. Неслучайно избрах тя да бъде с моя баща, защото с майка ми имам вече четири дуета, исках да имам и един с него“.

Не крие, че нейния музикантски пример за успешна кариера и майка й Глория, с която има няколко дуетни песни.  „Радвам се, че с музиката си цялото семейство вървим напред“ – подчертава Симона.

Макар и  твърде, вече е категорична за своя професионален път.

„Музиката е моят живот. Винаги съм искала да съм пример за по-младите хора. Нашите така са ме възпитали. Цял живот съм се старала да държа това ниво, което те са градили толкова години, и да не ги излагам, напротив – да се гордеят с мен“, каза певицата.

Дара Екимова е талантлива певица и актриса, която губи баща си още в най-ранното си детство. Въпреки мъката се, тя не се предава, а учи и твори. Споделя, че с майка си Ива Екимова са много близки.

„Възпитанието и отговорността на родителя са на първо място“ – категорична е певицата и не крие, че майка й е много строг родител.

„Срамувам се от хората, които са безотговорни. От тази част от поколението, които не знаят стойността на нищо – на живота, на храната, на покривите над главите им. Но съм и горда, с тази част от поколението, които печелят състезания по различни науки, хората, които творят и помагат“ – заявява младата изпълнителка пред NOVA.

Певицата смята, че масата обаче са безотговорните, които взимат наркотици и шофират в нетрезво състояние, какъвто е случаят с младия шофьор, убил журналиста Милен Цветков.

След загубата на баща си, Дара намира утеха не в алкохол и наркотици, а в музиката. Тя я е спасявала в моментите, в които се е чувствала най-зле. Никога не си е помисляла за наркотиците като за спасение. Да се бори и да следва мечтите си, я учи майка й. Тя е нейният пример в живота.

Изпълнителката Мила Роберт стартира собствен влог по повод извънредната ситуация, която ни заобикаля.

 

В собствения си канал в YouTube тя ще предизвиква хората всяка седмица с ново видео, което цели да накара хората да се променят за по-добро. Темата на нейния първи епизод е „Всичко, с което не се гордея“.

Според нея се намираме в едно специално време, което можем да използваме и да напишем ясно и честно всичко, което сме неглижирали досега. Така тя кара всеки един от нас да направи списък с нещата, с които не се гордее.

„Предизвиквам всеки от вас да си направи такъв списък и да го сподели. Нека бъдем открити в грешките си. Ако не ви се споделя, го направете за себе си, но го направете. Сега е времето за вътрешна промяна, за да можем да излезем по-силни от къщите си. А не да седим и просто да чакаме зелена светлина и да излезем от къщите си същите, без промяна“ – споделя във видеото си младата изпълнителка.

„Мисля, че сега е времето да си признаем всичко, което ни спъва. Трябва да бъдем честни, иначе ще умрем от скука и ужас в собствените си кожи. Проекта цели честност. Поне това в тези времена“ – завършва Мила.

Ново видео в канала на Мила Роберт ще се пуска всяка неделя от 22:22 часа.

Страница 1 от 33