Неделя, 26 Април 2020 12:06

Дара Екимова: Срамувам се от хората, които са безотговорни

Оценете
(0 гласа)

Дара Екимова е талантлива певица и актриса, която губи баща си още в най-ранното си детство. Въпреки мъката се, тя не се предава, а учи и твори. Споделя, че с майка си Ива Екимова са много близки.

„Възпитанието и отговорността на родителя са на първо място“ – категорична е певицата и не крие, че майка й е много строг родител.

„Срамувам се от хората, които са безотговорни. От тази част от поколението, които не знаят стойността на нищо – на живота, на храната, на покривите над главите им. Но съм и горда, с тази част от поколението, които печелят състезания по различни науки, хората, които творят и помагат“ – заявява младата изпълнителка пред NOVA.

Певицата смята, че масата обаче са безотговорните, които взимат наркотици и шофират в нетрезво състояние, какъвто е случаят с младия шофьор, убил журналиста Милен Цветков.

След загубата на баща си, Дара намира утеха не в алкохол и наркотици, а в музиката. Тя я е спасявала в моментите, в които се е чувствала най-зле. Никога не си е помисляла за наркотиците като за спасение. Да се бори и да следва мечтите си, я учи майка й. Тя е нейният пример в живота.