Новини 

Ави Бенеди заложи на плеймейтка от конкурс на Слави Трифонов

Ави Бенеди избра плеймейтката и финалистка в конкурса на Слави Трифонов „Мис Левски Г“ – Дениз Хайрула, за партньорка в новото си видео към песента „Колко още“.

Двамата изиграват любовната история на богатия мъж и красавицата, която се възползва от привилегията да разполага с пари, но не предлага вярност в замяна. Песента и сценарият на клипа са създадени по истинска история.

Музиката е на Ави Бенеди, текстът е написан отново от него, в съавторство с Мариета Ангелова и Дарин Мандур.

„Когато дойдох в България преди 7 години, ми обясниха, че мъжете с финансови възможности обикновено не са верни на партньорките си и си „купуват“ красавици за забавление. Аз обаче забелязах и другото – има мъже, които наистина обичат и боготворят жените до тях и не пестят средствата си, за да ги карат да се чувстват като принцеси, а те от своя страна се възползват от чувствата им и ги правят на глупаци. Видях много такива истории около мен, но една от тях толкова ме разтърси, че ме провокира да създам тази песен“, споделя откровено Ави.

Клипът е снимат два дни от режисьора Николай Скерлев във вилни зони близо до София и може да бъде гледан в You Tube канала на Ави Бенеди и по телевизия Планета.

Още

Leave a Comment