Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен „Научи ме“Клипове и песни Новини 

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен „Научи ме“

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен „Научи ме“. Музикалното видео е дело на успешния режисьор Димитирис Георгиев.

Виолина е популярна с участието си в театралните постановки „Бесове“,”Жана д’Арк”, “Свекърва”, “Моби Дик” и в сериалите „Татковци“ и „Откраднат Живот“, а често се изявява и като уличен музикант.

“Песента „Научи ме“ е първата ми авторска проява в музиката. Тя се роди в период на голямо търсене и промяна в мен самата. Написах я в началото на 2022 г. като поема. Текстът и мелодията написах сама, а аранжиментът направи Петър Йотов, заедно с Волен Милчев, чието дело е аранжиментът на вокалите. Мастърингът е на Димитър Ганчев. “Научи ме” е нещо като усещане, молба, молитва, предизвикателство и урок към мен самата, защото не трябва да забравяме, че имаме нужда от малко, за да сме щастливи“ – разказва тя.

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен „Научи ме“

Оператор на лентата е Дамян Димитров, монтажът е дело на Виктория Караколева, сет дизайнер на продукцията е Андреа Попова, а консултант-дизайнер е Гроздан Михайлов.

Песента и видеото са реализирани с подкрепата на Национален Фонд “Култура” по програма “Творчески стипендии” 2022.

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен „Научи ме“

Виолина Доцева е завършила актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в класа на Проф. Д-р Атанас Атанасов и музикална педагогика в СУ “Св. Климент Охридски”. Уличен музикант е от 7 години.

Свири на пиано, а отскоро композира и авторска музика. Участвала е късометражните филми “Между мен и теб”, “Театрален романс”, “RUTH”, “At his doorstep”, “През нейните очи”, “Стъпки” и “Експериментът”.

Още

Leave a Comment