Актьорът Иво Аръков се впуска в ново предизвикателствоНовини 

Актьорът Иво Аръков се впуска в ново предизвикателство

Актьорът Иво Аръков се впуска в ново предизвикателство и атакува музикалната сцена с цял албум. След успешното си представяне в “Като две капки вода”, финалистът от шоуто за преобразявания разкри, че усилено работи по подготовката на песните за мащабния си проект.

По думите му има афинитет към музиката още от своите детски години, но заради актьорската професия, която избира, музикалната му кариера остава на заден план.

През годините е правил различни парчета, но след участието си в любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ той е твърдо решен да гради сериозно кариера на музикалната сцена и първите стъпки към това вече са направени.

„Като две капки вода“ е едно шоу с уникални предизвикателства и смятам, че ме подготви за нещо ново. Имам нов музикален проект и до края на годината, надявам се, и дебютен албум. Към момента подготвям така наречения малък албум, който ще бъде пуснат до края на лятото. Най-новия сингъл очаквайте до броени дни“ – разказва той пред „Телеграф“.

Артистът към момента той не обмисля дуетни парчета и заявява: “Засега дуети няма да правя. Може би по-нататък… Очаквайте скоро от Иво Аръков дебютен албум и сингъл след две седмици”.

Феновете му ще продължават да го гледат и на театрална сцена в постановката „Спанак с картофи“.

 

Още

Leave a Comment