Александра Панайотова залага на регетон с етно елементи - "oulala"Клипове и песни Новини 

Александра Панайотова залага на регетон с етно елементи – „oulala“

Александра Панайотова – българката, която разплака французите по време на пандемията със своите фолклорни изпълнения, пусна новата си песен ‘oulala’, която според нейни фенове има попфолк елементи.

Това не е неочакван ход, предвид изненадващия дует с Кали – “ШантавУ”, който предизвика вълна от реакции през 2022-а.

Според някои фенове песента е кизомба, според други – регетон, но голяма част от тях подкрепят талантливата българо-французойка, без значение от музикалните й превъплъщения.

“Предвид споровете по темата, измислих нов жанр за песента – френски БГ чалгатон. Шегата настрана, песента е регетон, с етно елементи! Във френския поп има такова движение, мога да дам разнообразни примери, но не смятам, че е нужно. Разбира се, че няма как да се хареса на всички и аз съм окей с това!” – казва изпълнителката.

“Написах този текст в момент, в който чувствах, че част от хората около мен не вярват в мен, не ме подкрепят, но и не се опитват да ме разберат. Надявам се да не познавате това чувство, но ако се припознаете в този текст, знайте, че не сте сами. С времето осъзнах, че ако вярваш достатъчно силно в мечтите си, няма значение какво мислят другите. Важното е никога да не спираш да мечтаеш, никога да не се отказваш, колкото и да е трудно. ‘Музикант къща не храни’ – чувала съм го хиляди пъти, ‘с това име няма как да успееш’ – каза ми човек от музикалния бранш. Разбира се, че мечтая за още много, но вярвам, че ‘oulala’ е поредната стъпка по пътя към мечтите. Благодарна съм на всеки, който ще отдели от времето си, за да я изслуша.
p.s. Припевите на френски и на български са със сходен текст и еднакво значение. Ще публикувам и превод на френската част скоро. Благодаря на всички замесени в този проект” – споделя Алекс.

Още

Leave a Comment