Александър Петров представи своята дебютна песен „Рисувах те“Клипове и песни 

Александър Петров представи своята дебютна песен „Рисувах те“

Финалистът от отбор „Галена“ в „Гласът на България“ Александър Петров представи своята дебютна песен „Рисувах те“. Младият изпълнител е участник в деветия сезон на музикалното риалити и завърши на почетното трето място в отбора на попфолк звездата.

Музиката и аранжиментът на първия му сингъл са дело на Димитър Атанасов – млад изпълнител, част от дуета Димитър и Христо, а текстът е написан от Александър, който е и продуцент на проекта.

Режисьорът на видеото Павлин Иванов – Bashmotion е един от най-известните създатели на видеоклипове в България, заснел лентата на попфолк хитовете #THEBO$$ на Галена и „Дай ми още“ на Анелия.

Във видеоклипа на „Рисувах те“ взема участие и младата актриса Маргарита Лъчезарова, позната на зрителите в ролята на Михаела от сериала на NOVA “Клетката”.

Песента разказва една много вълнуваща история за съдбата на двама влюбени, които се разминават в своите душевни търсения и губят любовта помежду си. Младият изпълнител вярва, че в следващите си проекти ще спечели любовта на своя страна и чрез изящното съчетание на звуците и думите ще се докосне до щастието, което тя създава с присъствието си в живота.

В момента Александър Петров е трети курс студент по медицина в Медицински университет – Варна, млад изпълнител и поет. През 2021 година е Лауреат на Фондация „Димитър Бербатов“ в област “Изкуство” с постиженията си в направление поп пеене и поезия през 2020 година. Още на 14-годишна възраст издава своята дебютна поетична книга „Следобедна усмивка“.

Още

Leave a Comment