Алекс и Влади с Emil TRFКлипове и песни 

Алекс и Влади в трио с Emil TRF – „Ела ме целуни“

Алекс и Влади се събраха с Emil TRF и се получи лятната им провокация „Ела ме целуни“. Видеоклипът та триото бе промотиран в онлайн канала ALEX & VLADI OFFICIAL.

Сингълът се посрещна с интерес от меломаните, а малко преди премиерата му Алекс и Влади получиха плакет от YouTube за своя канал, който успешно развиват, макар и без продуценти зад гърба си.

С емоционален пост в социалната мрежа сестрите разказаха пред феновете своята история на успеха и ги насърчиха да не спират да бъдат себе си и да мечтаят.

„Преди 3 години ни „посъветваха“ да не си правим собствен канал в Youtube, защото нямало да имаме „VIEWS“ на песните, а-а-а днес Youtube ни изпратиха Play Button-a за 100k, като комплимент за това, че НЕ ги послушахме! САМО наш канал, в който се качва, САМО нашата музика и ни слушат САМО истински фенове! Държа го в ръцете си и си казвам: „Влади! Ето това е! Никога не спирай да се бориш с Алекс и Стефан за мечтите си! Това ще ти напомня, че когато беше най-трудно и болезнено ти продължи. Когато искаш нещо много силно, НЕ отлагаш, а го действаш и това е!“

Ами, да. Това е! БЕЗ „лейбъл“, БЕЗ излишна провокация. БЕЗ „Трябва да сме като другите“, „Без „Измислени награди и титли“… Не слушайте хората, които ви казват подобни неща. НИЕ имаме МЕЧТИ, а те просто планове… Невъзможно е да спрем! Напред към Златния бутон! Няма нищо страшно „ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ“… Щом ние го можем и вие го можете! Бъдете смели и вдъхновяващи, и започнете със „ЗАЩО и КАК?!“ Там се крият всички отговори“ – дават те своята печеливша формула.

Още

Leave a Comment