Антония Маркова посвети песента „С мен ли си“ на риалитито “Ергенът”Клипове и песни Новини 

Антония Маркова посвети песента „С мен ли си“ на риалитито “Ергенът”

Победителката от телевизионното шоу „Звездите в нас“ – Антония Маркова, описва с песен финала на “Ергенът”. Новият й сингъл „С мен ли си“ изпълнителката посвещава с усмивка на любовното риалити с изненадващ финал.

„С мен ли си“ е с комерсиално денс звучене,  по музика, текст и аранжимент на хитмейкъра Светлин Къслев и мастеринг на DJ Роско. Видеоклипът е дело на режисьора Люси Иларионов.

Лентата е имиджова и представя Антония Маркова в нова светлина – предизвикателна, секси, провокативна. С видеото си талантливата изпълнителка сбъдва и своя дългогодишна мечта  – въпреки дългата си и успешна музикална кариера, досега тя не е имала клип на морето. Кадрите и визиите носят лятно усещане, но интересното е, че са заснети в късната есен на миналата година.

Антония Маркова посвети песента „С мен ли си“ на риалитито “Ергенът”

„Част от снимките са направени на едно от най-красивите за мен кътчета в България и най-предпочитаният плаж за снимки, а именно плажът при устието на река Камчия, където се влива в морето. Подготовката на екипа започна през нощта, а снимките стартираха в 6 сутринта, за да се улови изгрева и продължиха до залез слънце, чиято красота също е уловена. Във водата беше по-топло, отколкото температурата на въздуха“ – разказва гласовитата Антония Маркова.

Антония Маркова посвети песента „С мен ли си“ на риалитито “Ергенът”

„В клипа ще видите и едно голямо огледало в бароков стил, което донесох от дома си, но не успя дълго да остане част от снимките, тъй като вълните бяха доста големи и морето го отнесе. Най-разочарована беше моята 6-годишна дъщеря Йоана, която много държеше да си го върна вкъщи“ – разкрива с усмивка най-добрата имитаторка на Тина Търнър у нас.

„Тази песен си поотлежа дълго преди да види бял свят, но аз вярвам, че явно си е чакала точния момент. Гледах предаването „Ергенът“ и песента ми като че ли точно описва случилото се на финала. Аз пея именно затова дали знаем и сме наясно какво искаме или не, дали сме заедно или не… Все вечни житейски дилеми“ – коментира още голямата победителка от шоуто “Звездите в нас” по NOVA.

„В текста първоначално ме грабна фразата „Време няма“. Смятам, че много точно описва нашето ежедневие, в което все бързащи и гонещи нещо забравяме за истински важните неща и хора в живота“ – подчертава певицата, която дълги години е работила с Георги Христов.

Още

Leave a Comment