Атрактивната Лейди Би смени Миро с Мария Илиева в "Гласът на България"Новини Риалити 

Атрактивната Лейди Би смени Миро с Мария Илиева в „Гласът на България“

В артистична битка с „мачете“ в отбора на Миро в „Гласът на България“ се изправиха огнената певица Бойка Щерева и украинеца Денис Потреваев.

След вокалния двубой между двамата Миро предпочете с него в риалитито да продължи Денис Потреваев, популярната родна изпълнителка Лейди Би, чието истинско име е Бойка Щерева, трябваше да отброява десетте секунди, в които някой от другите треньори може да я спаси, за да остане в шоуто.

Атрактивната Лейди Би смени Миро с Мария Илиева в "Гласът на България"

„Денис демонстрира една разкошна класа на своя талант“ – заяви Мария Илиева за таланта от Украйна, а секунди по-късно тя и DARA натиснаха бутона и спасиха от отпадане Лейди Би, която пък избра да отиде при Мария Илиева.

„Това бяха едни вокални водопади, с които Бойка ни заля, и просто ни остави без дъх“, коментира Илиева изпълнението й. Така Щерева се класира за директните нокаути, които предстоят в музикалното риалити.

Атрактивната Лейди Би смени Миро с Мария Илиева в "Гласът на България"

Припомняме, че Бойка Щерева предизвика истински фурор с появата си на сцената на „Гласът на България“ през изминалата седмица. Журито на музикалното риалити шоу онемя от изпълнението ѝ. Това бе своеобразното й завръщане на певицата, която в последните 10 години изчезна от сцената.

Още

Leave a Comment