Клипове и песни Новини 

„Без Теб“ е най-новият сингъл на младата поп изпълнителка IVE

„Без Теб“ е най-новият сингъл на младата поп изпълнителка IVE, която отново прави в колаборация с набиращия популярност в българския музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов – Chaz.

Парчето звучи като приятно продължение на предишния им съвместен хит – IVE и Chaz “Твоя“, и с лекота можем да доловим личния им почерк, който се изразява в лекото и модерно звучене – тяхна запазена марка.

Посланието на „Без теб“ е изцяло в духа на времето, в което живеем и емоциите, които нахлуват в в съзнанието на всеки един от настоящето време на нелеки месеци изолация. Както обикновено, обаче IVE успява да предаде чрез музиката си нужната нотка оптимизъм и да ни даде надежда, че всичко е временно и трябва да мислим над липсата, като моментно състояние, което може съвсем скоро да се промени.

Двамата артисти пишат заедно музиката на парчето. Текстът е авторски от самата изпълнителка, а аранжиментът е изцяло на Chaz. Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт, с когото решават да продължат съвместна работа, след успешното реализирания проект -„Твоя“ .

За мастера също залагат на вече изпитания си опит и отново се свързват директно със студиото на Dave Kutch в New York (работил с: Dua Lipa, Lana Del Rey, Christina Aguilera, Justin Timberlake идр.), което безспорно гарантира за високото качество на звученето.

Режисьор на видеото е Радина Миленчева – млад визионер със свежи идеи. Изцяло по нейна визия – бюти видеото към „Без теб“ е заснето с минималистичен подход и същевременно впечатляващ краен резултат. Изцяло изразява емоцията, настроението и енергийния заряд на IVE.

За да изпипа всеки детайл на раздвижената и пластична визия, певицата кани Захари Нанков, познат като танцьор и пряк участник в предишни нейни сингли („Няма път без промяна“, „Твоя“). Този път Захари остава зад кадър в ролята хореограф и консултант по танцовите движения на изпълнителката.

Още

Leave a Comment