Бременната Сузанита: Започвам да се вманиачавамНовини 

Бременната Сузанита: Започвам да се вманиачавам

Сузанита вече е в трескаво нетърпение да гушне бебенцето си, но изпитва и своите тревоги. 19-годишната певица, която загърби скандалния си имидж, вече е в напреднала бременност и не крие вълненията си.

Тя споделя, че месец преди раждането става все по-нетърпелива. Не крие, че понякога я спохождат тревожни мисли, свързани с това дали ще бъде добър родител и ще може ли да се грижи правилно за бебето си.

“Понякога от притеснение започвам да се вманиачавам в бебешките дрешки и започвам да ги сгъвам под всеки ъгъл перфектно. След което започвам да подреждам родилната си чанта отново и отново. Постоянно чистя всички рафтчета и шкафчета, за да е чисто“ – разказва тя в социалната мрежа, пише Signal.bg.

Сузанита се допитва и до други бъдещи майки дали само тя има този проблем. С половинката й Марк Славов са подготвили всичко необходимо за очаквания си син, но все още не са избрали име.

“Имаме няколко любими имена вече, но все още не сме избрали нищо конкретно. Решихме, че искаме да го видим първо след като се роди и да го усетим. Причината е, че с Марк вярваме, че всеки човек си идва с името“ – обяснява изпълнителката.

Още

Leave a Comment