Българинът Alek Sandar в колаборация с Lil Wayne и Snoop DoggНовини 

Българинът Alek Sandar в колаборация с Lil Wayne и Snoop Dogg

Alek Sandar е добре познат на широката аудитория в България както с музикалните си проекти, така и с участието си във Vip Brother през 2016-а година.

Следвайки хитовата си линия, ето че дойде времето на 29 август и за “Please don’t go, go” в колаборация с Lil Wayne и Snoop Dogg и дава заявка да бъде световен хит.

Продуценти на проекта са самият Alek Sandar, българският бийтмейкър Nic Toms, както и Brent Kolatalo, който в студиото си има платинени плочи на негови песни изпети от Lady Gaga, Bruno Mars, Eminen, Frank Ocean, Drake, BTS и много други.

Сингълът впечатлява както с хитово и различно звучене, така и с ефектен видеоклип, заснет на няколко локации. Очаква се това да е един от най-силните проекти на българския изпълнител, който не спира да работи и заявява, че изненадите тепърва предстоят.

Alek Sandar има в репертоара си колаборации с редица световни и български звезди, сред които Juicy J, Lil Wayne, Snoop Dogg, Деси Слава, Атанас Колев, Андреа и други.

Lil Wayne и Snoop Dogg придават на парчето силна индивидуалност и определено грабва още от първо слушане. Двамата изпълнители от световна величина определено се радват на топъл прием по цял свят и със сигурност, това ще изстреля проекта на върха във всички музикални класации.

Видеоклипът е заснет от Alexey Figurov, с когото са работили български звезди като Галена, Диона, Сузанита и други. Бюджетът на видеото прехвърля колосалната сума от над 300 000$, ако се включи и хонорарът на Snoop Dogg. Lil Wayne не участва във видеото, защото от години не снима клипове.

Колорит придава и Sasha Belair, която е с руски корени, но от години живее в САЩ, където се развива и като успешна бизнес дама.

Snoop Dogg и Lil Wayne са определяни от меломаните като скандални личности и колаборацията им с не по-малко ексцентричният Alek Sandar е удар в десетката.

И въпреки че проектът вече е факт, Alek Sandar все още не може да повярва какво му се е случило.

Още

Leave a Comment