“Бягаме” е искрено споделяне и влизане в личния свят на МироКлипове и песни 

“Бягаме” е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро

Миро не спира да изненадва и вълнува своите фенове. През последната година изпълнителят реализира редица супер успешни проекти, сред които албум с хитове („46“), разпродадено турне, а съвсем скоро, на 17 април, му предстои и огромен концерт в зала „Арена София“.

Броени дни преди музикалния спектакъл, който ще се случи след по-малко от месец в най-голямата концертна зала у нас, Миро представя впечатляваща нова песен озаглавена „Бягаме“ и видео към нея.

“Бягаме” е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро, който сам пише музиката и текста на песента, а аранжиментът поверява на Филаделфо Кастро. Видеото към „Бягаме“ е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство.

За режисурата му изпълнителят си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на „Печат от моята душа“. В проекта специално участие има и Андреа Банда Банда.

“Следващата песен ще бъде танцова, но преди това трябваше да конфронтирам беглеца в себе си. “Бягаме” е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. ”Бягаме” е и за тези, които избират другият път” – споделя той

„Бягаме“ ще звучи за първи път на живо именно на 17 април от 20:00 ч. в „Арена София“. Подготовката за големия концерт тече с пълна сила. Певецът и екипът му са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения.

Официалната премиера на „Бягаме“ е днес, 20 март, във всички дигитални платформи, българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на Миро.

Още

Leave a Comment