Венци Венц за развода си: Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съмНовини Репортажи 

Венци Венц за развода си: Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм

Венци Венц потвърди, че слуховете за развода му са верни. Рапърът призна пред NOVA, че слага край на брака със съпругата си Мая и разказва какво е довело до разрив във взаимоотношенията им.

„Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже „Не съм щастлив”, ти се демотивираш” – откровен е певецът пред Мариян Станков – Мон дьо.

Венци Венц за развода си: Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм

За любовта, болката, разочарованията и трудните моменти Венци Венц обяснява: „Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, а това не е любов. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. Тя не можа да го разбере заради страховете си”.

По думите му е сгрешил, тъй като се е опитвал да се промени заради съпругата си. „Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм. Аз съм романтична душа, искам да дам всичко на жената до мен”, поясни той.

Венци Венц сподели, че много му липсва времето с детето.

„Чувствата със сигурност ще са нещо, от което ще се абстрахирам много време. Ако скачаш от клон на клон, допускаш голяма грешка”, смята певецът.

Още

Leave a Comment