Венци Венц: Причините да се разделим с Павел са многоНовини 

Венци Венц: Причините да се разделим с Павел са много

Венци Венц пусна своя първи солов проект след официалната раздяла със сценичния му партньор Павел и не крие, че се чувства удовлетворен от начина, по който стартира самостоятелната му кариера.

Новата му песен се нарича “Давам” и е първият му самостоятелен проект. “Тази нощ, в 4 сутринта, видях, че сме направили 100 000 гледания, на чисто нов канал в YouTube”-  похвали се той в студиото на “Тази сутрин”.

Музикалният дует Павел и Венци Венц взеха решение да се разделят и наскоро обявиха това официално. Новината предизвика тотален бум сред меломаните, а обяснението на изпълнителят е:

“Продължаваме да се чуваме. Били сме заедно и в добро, и в лошо. Причините да се разделим са много – икономически, лични, от тук до Луната и обратно…”

Венци Венц: Причините да се разделим с Павел са много

Категоричен е обаче, че двамата не са се карали и посочва: “Израснахме заедно като артисти и публични образи. Не сме се карали, наистина. Правя тази категорична стъпка, вече съм с бизнес и опит зад гърба си, млад родител с две деца, за да положа фундаментитер на един нов млад артист, който ще върви бавно, стъпка по стъпка напред. Както сте свикнали да казвате Павел и Венци Венц, така ще свикнете и само с Венци Венц”.

То даде висока оценка за своята доскорошна музикална половинка и подчерта: “Павел за мен е икона, един от най-добрите продуценти в България. Но мисля да започна твърд хардметъл период”.

Желанието на Венци Венц е да покаже себе си като един нов артист, “който от тук нататък започва да върви бавно”.

Още

Leave a Comment