Веселин Маринов отново става част от журито на “Като две капки вода”Новини 

Веселин Маринов отново става част от журито на “Като две капки вода”

Веселин Маринов отново става част от журито на “Като две капки вода”. Въпреки че вълненията около последния сезон на шоуто за имитации още не са отшумели, зрителите с нетърпение очакват с какво ще ги изненада следващия каст.

Една от тайните вече бе разбулена – Веселин Маринов отново е приел предизвикателството да журира в рейтинговото шоу през пролетта на 2024 година.

“Вече подписах новия си договор за следващата пролет. Така че ще бъда част от журито. В скандалите ни с Рачков нямаше никакъв сценарий. Още в първото предаване избухнах, тъй като не приех някои от критиките на Митко към определени артисти. След това имахме сериозен разговор с него. Нашият спор обаче донесе огромен рейтинг на “Като две капки вода” и получих право от сценариста, режисьора и продуцента, ако имам някакви резерви, да ги споделям и да не ги премълчавам. Сега с Рачков сме в много добри отношения. Както винаги е било – приятели сме от 15 години. Получих покана от него да участвам в спектакъла му в зала 1 на НДК и аз приех. А дали сме наистина баджанаци или не – нека си остане загадка за следващия сезон” – споделя певецът пред столичен вестник.

В момента Веселин Маринов е на своето традиционно Лятно турне и вече е край морския бряг. На 3 август гостува в Бургас, Летен театър и 4 август – в Созопол, Летен театър, където ще посрещне на сцената и своя рожден ден.

Още

Leave a Comment