Новини 

Веселин Плачков проговори за живота си с Мариана Попова

Актьорът Веселин Плачков, който гори и се раздава не само на сцената и в политиката, а и в любовта, разказва за живота със своята половинка Мариана Попова и за какво спорят най-много.

„Много често се случва – и двамата сме си опаки хора, но ние не му отдаваме такова значение. Спорим за всякакви неща – най-много за децата и за животните – за кучетата ни, защото Мариана много ги обича, докато аз не искам да имаме толкова много животинки. Сега обаче се съгласих да си вземем едно зайче, като компромис, защото тя искаше още едно куче. По принцип често губя търпение от различни неща, например от това бездарие, което цари навсякъде около нас – чисто творчески, но хубавото е, че Марианка ме разсейва от това и ме спира да го мисля. Често си дърпаме ушите един на друг, но добре че вече започваме повече да се слушаме и да си вярваме, а аз да си мълча! Станал съм много мълчалив, но моето е крещящо мълчание“ – споделя той пред „Труд“.

Мариана не крие, че й е интересен сблъсъкът в една връзка, който го има и в тяхното семейство. А за това какво него го провокира най-силно във връзката му с него обяснява:

„Всичко! Онзи ден точно си дадох сметка, че целият ми свят е Марианка, защото децата един ден ще си хванат пътя и ще тръгнат. Интересно се живее с нея – цялата палитра на живота ни провокира и ни сблъсква! Има нещо типично женско в нея, което ме побърква – когато си остана повече време вкъщи и тя започва: „Ей го, сега що не хване да излезе!“, а като изляза пък обратното: „Ей го, ти излизаш, защо?“ При нас е така! Сега се сещам една смешна история – тя нали е от София и си е направила нашата тераса много арт, като зимна градина, а отгоре има едно пано с дамски токчета, малко в стил Мери Попинз. На мен пък ми подариха суджуци и пастърма и аз къде, къде да ги окача и хоп – на токчетата! Като видя как съм ги аранжирал и думите на Марианка бяха: „Това е, когато аз – жена от София, си вземе селско момче!“

„Мариана е сред фаворитите в „Като две капки вода“ и взе победата във втория лайф на шоуто. Плачков признава, че я е чувал как имитира гласовете на други певци и подчертава:

„Един от хората, които са най-щастливи, че Марианка е в шоуто съм аз. Повече се радвам от нея. Всички в обкръжението ни от години знаем какво може да имитира тя, страшно е – докарва световни и български звезди. Например Васил Найденов го имитира не толкова темброво, защото чуваш че пее жена, обаче всичко ти напомня на онзи мъжки глас! Мариана би се затруднила с нещо, което не я грабва, обаче ако прави нещо с кеф и е в кондиция – тя ми е фаворит, но колегите й също са готини. Покрай ангажиментите й в шоуто сега ни е малко трудно вкъщи с децата, защото все още не смеем да пуснем най-малката на градина, но с малка помощ от баба и дядо се справяме“.

Още

Leave a Comment