Новини 

Виктория Георгиева е избрана за един от 30-те най-вдъхновяващи млади лидери

Музикалната сензация на 2020 година Виктория Георгиева получи ново признание. Представителката на България на Евровизия 2021 е избрана за един от 30-те най-вдъхновяващи млади лидери под 30 години в България, а последната ѝ песен “Ugly Cry” предизвика международен отзвук и продължава да покорява музикалните радио и ТВ класации в България.

Популярното бизнес списание Forbes представи класацията си за 30-те най-влиятелни млади българи под 30 години за 2020 година. Участниците в престижната класация “30 под 30” са едни от най-амбициозните и проспериращи лидери, които се стремят да променят средата около нас. В тазгодишното издание централно място заема 23-годишната Виктория.

През иизминалите 12 месеца младата певица предизвика огромен международен отзвук с песента си “Tears Getting Sober”, която покори едни от най-престижните музикални радио и ТВ класации в Европа, привлече вниманието на стотици международни медии, сред които Grazia Холандия, BBC, RTVE, The Guardian, Cosmopolitan Русия и много други.

България бе сочена за фаворит на букмейкърите за победа на Евровизия 2020, но изданието беше отменено заради пандемията.

През ноември тази година певицата представи последния си проект “Ugly Cry”. Това е една от потенциалните песни, с които тя може да представи страната ни пред близо 200 милиона зрители в цял свят на Евровизия 2021.

В рамките на 48 часа новината за представянето на “Ugly Cry” беше отразена в медии в 14 държави, а малко по-късно бе включена и на ротация в радиа и музикални телевизии в Германия, Полша, Беларус, Испания и Гърция.

Още

Leave a Comment