Виктория направи свой вариант на коледния хит на Марая Кери “All I Want for Christmas Is You”Клипове и песни 

Виктория направи свой вариант на коледния хит на Марая Кери “All I Want for Christmas Is You”

Българска надежда на международната сцена промотира свой вариант на хит на Марая Кери. Виктория направи ексклузивна премиера на новия си проект по време на бляскаво музикално събитие във Варшава.

Певицата представи за първи път пред публика своя вариант на вечния коледен хит на Марая Кери – “All I Want for Christmas Is You”, в колаборация със световно признатия полски пианист Aleksander Dębicz. Песента е с чисто нов аранжимент, който обещава да направи предстоящите ви празници още по-уютни и светли.

По време на събитието Warner Sessions, родната изпълнителка бе представена пред ключови медии и лица от музикалния бизнес в Полша и Източна Европа. Освен нея, на сцената се качиха и полските суперзвезди – Lanberry, Blanka и Three Of Us.

След като подписа с Warner Music в началото на тази година, VICTORIA продължава да създава проекти извън пределите на България. Съвместната им работа с Александър обещава да бъде истинско изживяване за ценителите на музиката, като новият аранжимент не само ще преобрази коледната класика, но и ще донесе нова емоционалност и топлина благодарение на великолепните вокали на Виктория и нежността на пианото.

Видеото към песента е не по-малко емоционално и въздействащо, като в него са събрани ексклузивни и невиждани досега моменти от личния живот на Виктория.

Виктория направи свой вариант на коледния хит на Марая Кери “All I Want for Christmas Is You”

„Много съм щастлива, че направихме точно този проект за Коледа, в който споделих едни от най-съкровените си лични спомени през годините. Когато видях видеото за първи път, изпитах в себе си много емоции. Носталгия, смях, обич, тъга, уют и отчасти – мир.

Във видеото са включени част от най-милите моменти в живота ми и съм благодарна, че успяхме да направим нещо толкова истинско и лично. Докато избирахме кадрите, изпитах много различни емоции, преминавайки през тези спомени. Изживях ги отново. Винаги плача, когато гледам края, защото моят баща го няма и ми липсва страшно много. Обичам го и всеки ден мисля за него – сигурна съм, че се гордее с мен“ – споделя певицата за емоциите от видеото.

“All I Want for Christmas Is You” е достъпна и във всички стрийминг платформи.

Още

Leave a Comment