Виктория пусна дългоочакваната алтернативна версия на „sadgirlsummer (notagain)”Клипове и песни 

Виктория пусна дългоочакваната алтернативна версия на „sadgirlsummer (notagain)”

Дългоочакваната алтернативна версия на „sadgirlsummer (notagain)” на изгряваща звезда Виктория / Victoria, създадена от успешния немски продуцент liquidfive, вече е факт.

С 200 000 слушатели месечно, liquidfive има впечатляващ опит с колаборации с международни изпълнители като Tom Novy, Joe Killington, ENIGMA CARSTN и B Martin.

Песните му често се изкачват в международните денс класации; тракът „Veins“ наскоро си осигури място в топ 10 на американските денс класации, а парчета като „No Sugar“ постигнаха международен успех радиостанциите.

Victoria е изпълнител с най-висок приоритет за Warner Music SEE (Югоизточна Европа). Новият ѝ сингъл „sad girl summer (not again)” има голям потенциал да се превърне в летенхимн в Европа и извън нея.

Оригиналният сингъл се излъчва по радиостанции в цяла Европа, с най-много ротации във Франция, Германия, Латвия и Обединеното кралство. Алтернативната версия ще бъде представена на радиостанции по целия свят и е готова да завладее летни дестинации и клубове, и да се превърне в химн на лято 2024.

Виктория пусна дългоочакваната алтернативна версия на „sadgirlsummer (notagain)”

„Sad girl summer (not again)” е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживях раздяла. Това ме разби и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях изпълнена с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа. Взех цялата тази болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки себе си чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми” – разказва певицата.

Още

Leave a Comment